033 / 678 145

za reklamacije i primjedbe radnim danom od 7:30-16:00

RAČUNI U ELEKTRONSKOJ FORMI

Dostava računa u elektronskoj formi

KJKP "Toplane - Sarajevo" ovim putem obavještavaju korisnike, da je od 01.02.2015. godine aktivirana usluga dostavljanja mjesečnih računa u elektronskoj formi, putem ElGato platforme.

Svi zainteresirani korisnici koji žele na ovaj način primati račune mogu podnijeti zahtjev za uvođenje usluge u svim našim Centrima za korisnike ali predhodno se moraju registrovati na ElGato portalu. Ovako primljene račune je moguće platiti putem elektronskog bankarstva, trajnim nalogom ili gotovinom na ElGato brzim blagajnama.

U prva tri mjeseca korisnici će uz papirne račune primati i elektronske račune, a po isteku tog perioda korisnik se može odlučiti o primanju računa na jedan od ova dva načina.

Molimo, da nakon što izvršite potrebno registriranje, kopiju zahtjeva za slanjem računa u elektronskoj formi, ili na šaltere u našim centrima za korisnike, pošaljete i na e-mail: spm.toplane@bih.net.ba

U slučaju nejasnoća oko registracije za dostavu mjesečnih računa za centralno grijanje, možete kontaktirati: dzazra@loop.ba i aaleksandra@loop.ba